Kantoor

Veel van onze werkzaamheden hebben te maken met renovatie/upgraden van kantoren. Wij realiseren voor u een kantoor, waarbij we rekening houden met het effect per m². Wij zorgen voor een kantoor/bedrijfspand dat past bij uw bedrijfsvoering, omdat de uitstraling van het kantoorpand uw visitekaartje is.

Winkels

In de detailhandel hebben wij een groot aantal terugkerende vaste klanten voor wie wij een totaal winkelpakket maken en leveren. Het wand-, plafond-, vloer- en meubelwerk, WenE installaties combineren wij met de juiste verlichting om uw producten zo goed mogelijk op te laten vallen, waardoor u een zo goed mogelijk verkoopresultaat kunt realiseren.

Zorg / Scholing

Wij bieden het totale concept van verbouw of bouw tot interieur. Ons klantenbestand bestaat uit een scholengemeenschap, zorgcentrum, een verpleeghuis en verzorginghuis, tandartspraktijken e.d. In deze sector is het vaak belangrijk om zo schoon en hygiënisch mogelijk te kunnen werken, hiervoor kunnen wij het ideale interieur realiseren.

Autobedrijven

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal autobedrijven, waar wij met zorg de showroom, garage en/of het kantoor hebben verbouw/gerenoveerd.

Diversen

Voor overige nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.
Vertel ons uw plannen en wij realiseren deze samen met u.

Horeca

In de verbouw en/of renovatie van horecabedrijven hebben wij al veel betekend. Dit is dan ook de reden dat wij een groot aantal vaste opdrachtgevers hebben. Wij maken voor u een compleet interieur, inclusief een zo volledig mogelijk en prettig werkende, praktische keuken, geheel naar uw wensen en eisen.